BejelentésKARÁCSONYI AJÁNDÉK TŐLEM NEKED
NEKEM ÖRÖM AZ HA MÁSOKNAK AJÁNDÉKOT ADHATOK!!!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.TÖLTSD JÓL A KARÁCSONYT ÉS KEZDD JÓL A 2010-ES ÉVET


Tisztelt Érdeklődők!

Mindazok akik megtisztelnek bizalmukkal !!!!!


Ez egy kivételes és exluziv Karácsonyi Ajándék Minden Kedves Olvasónak.
Szeretnék mindenkinek átnyújtani egy Lehetőség-Csomagot 2010-re és arra, hogy a 2009-es évet úgy tudják elbúcsúztatni, hogy az arra a legméltóbb legyen.

Először is szeretnék bemutatkozni, Bodnárné Ilona vagyok, egy Dunántúli városban élek, 45 éves vagyok, 5 gyermek édesanyja, jelenleg Munkanélküli,
Férjezett, albérletben lakunk. 16 évig dolgoztam a közigazgatásban, ahol 2007-ben belekerültem a régiós átszervezéshez kapcsolódó csoportos létszámleépítésbe. Eddig szokványos a történet, bárkivel megesik mostanában ez, diplomás vagyok, számos szaktanfolyammal és szakvizsgával, keresem a helyem, a lehetőségeket. 25 éves munkaviszonyom
volt 2007-ig, a jubileumi jutalomról szóló értesítéssel együtt kaptam meg a papírjaimat a munkaviszony megszünésről, azóta bejelentett állás nem nagyon sikerül, éjszakai takarítás, árufeltöltés, pénztároskodás. Félreértés ne essék nem a munkával van a problémám, hanem a körülményekkel, be nem jelentett álláslehetőségek, alkalmi könyves foglalkoztatás, minimálbér és alatta….

Ez a a helyzet amikor a hóhért akasztják, nagyon szeretnék dolgozni, de még nekem sem könnyű, néha azt szeretném bárcsak senki ne ismerne, mert sopánkodni az én káromra bárki tud, de segíteni, az már egy másik kérdés.
Ez nekem azért is rossz, mert a mai napig megállítanak volt ügyfelek az utcán, hogy mikor megyek vissza dolgozni, hiányzom….Ezt nekem nagyon jó hallgatni egyrészt, másrészt viszont inkább átmennék az út túloldalára, hogy ne is kelljen senkivel találkoznom. A Drágám azon szokott nevetni reggel 5-kor vagy este 10-kor mentem ki az utcára mindig találkoztam valakivel, aki rámköszön, rámkérdez ,hogy vagyok, mi újság velem. Ilyenkor mindig megnyugszik a lelkem, hogy tényleg jól dolgoztam az évek alatt, mégiscsak érdemes volt.


De érzem le kell végleg zárnom a múltat, mert hiába pályázok több helyre is nem vesznek fel, vissza se jeleznek. Ahova meg behívnak, miért vagyok ennyi éves, miért van gyerekem, miért van ennyi iskolám, mit keresek ott, de én sajnos nem nyilatkozhatok, hogy kevesebb pénzért is elmennék dolgozni, nem ragaszkodom a diplomás fizetéshez…

Tehát úgy döntöttem, hogy szakítok régi életemmel és elkezdek egy újat, más dolgokat fogok csinálni, újra el kezdek tanulni és tanítani másokat, hogy mit hogyan csináljanak, hogy legyen anyagi biztonságuk, jövedelműk és kilátásuk a jövőre.

Hogy mi az ami mindig emlékeztet arra, hogy csinálnom kell a dolgom?

Az 5 gyermekből kettő tartósan beteg, gyógyszerek kellenek nekik, és külön fejlesztésre van szükségünk , gyógyúszás, egyéb fejlesztések és minden ami
Segíti őket a továbbhaladásban. A két nagy gyermekem szerencsére dolgozik, de nekik is a saját életűket kell építeniűk, én csak egyengethetem a lépéseiket, már ha hagyják. Egy év múlva szeretném az albérletet magunk mögött hagyni. Sajnos a munkahelyem elvesztése után elveszítettük a lakásunkat is. A beígért segítségnyújtás nem hozta meg a kellő eredményt, így nekem kell kézbevenni a sorsomat- a sorsunkat, mint már annyiszor. Szüleim sajnos már régen meghaltak, nagyszüleim is, probáltam keresni pót-nagyszülőket, regisztrálva vagyok egy oldalon ezügyben, de nem jártam eddig sikerrel. Pedig az én életemből is nagyon hiányzik az idősebbek társasága, és a gyerekeiméből is.

Én egy nagy túlélő hírében állok és álltam mindig, de most nem leszek elég egyedül. Ezért is készítem ezt a web-oldalt. Szükségem van segítségre, és ezt nem félek bevallani. Nagyobb baj az, ha tehetetlennek érzem magam, és attól kell félnem, hogy nem tudom megtartani az albérletet a fejűnk felett, nem tudom kifizetni a számlákat. A Drágám két műszakban dolgozik, amikor teheti maszekol, tőle már nem tudok, nem is akarok többet kérni, legfeljebb annyit, hogy nagyon vigyázzon magára, mert szükségem van rá. Én vagyok az aki 3 méterrel száll a föld felett és ő az aki néha visszairányít a valóságba, ezért értjük meg egymást annyira…

A Lehetőség-Csomagról: szeretnék egy olyan gyűjteményt átnyújtani mindenkinek, akit ez érdekel, amivel tényleg pénz nélkül, befektetés nélkül el lehet kezdeni dolgozni. Olyat még én sem tudtam felkutatni, pedig rá vagyok ragadva, vagy ahogy a fiatalok mondják mostanában, rá vagyok kattanva a témára, de olyannal még nem találkoztam, amelyben ne kellene dolgozni. És az talán nem is lenne jó, mármint, ha nem kellene dolgozni. Én sokszor a „semmittevéstől” tudok rosszul lenni, mert higgyék el ez egy egészségromboló dolog, észrevétlenül jön a stressz, a depresszió, az alattomos 2.–es típusú cukorbetegség és szövődményei. Én nem reklámarc vagyok, mint a Hernádi Judit a koleszterin-szinttel…sajnos egyrészt ez a szakmám, mármint a munkaügyi-személyzeti dolgok, a többit pedig hozta az élet, a tapasztalat…sajnos saját káromon.

A lehetőségek között természetesen szerepelnek majd olyanok is, ahol befektetések szükségesek, akár anyagi akár szellemi. Még mielőtt abbahagynák az olvasást, nem az én számlaszámomra kell befektetni, bár jó
Ötlet lenne, de én nem vagyok olyan ember. Mindenki a saját üzletébe, a saját életébe kell, hogy belefektessen, saját jól felfogott érdekében. A tanulás is egy befektetés, és folyamatosan tanulunk életünk során. De minden üzlet más, mindegyik mást kíván, igyekeztem egy mindenre kiterjedő tájékoztatót készíteni, amit azért szeretnék Karácsonyi Ajándékként átnyújtani, hogy tudjanak minél több információhoz jutni, és dönteni. Annak a híve vagyok nem baj, ha valaki több lábon áll, sőt kell is, ha én évekkel ezelőtt gondoltam volna erre, akkor talán most nem itt tartanék, de mint felesküdött köztisztviselőnek ez eszembe sem jutott és nem is juthatott volna, hiszen imádtam a munkámat és meg sem fordult a fejemben, hogy mást kellene csinálnom.

Néhány kérésem azért lenne a Tisztelt Olvasókhoz!

Ha bármi kérdésük, véleményük van tudassák velem, nem vagyok számítástechnikai szakember, amit tudok és csinálok autodidakta módon sajátítottam el. Bármelyik lehetőséggel kapcsolatosan bizonytalanság merül fel szintén kérdezzenek, szívesen segítek.


Hogy miért adok ki esetleg több százezer ft-ot érő üzleti információkat ,? Miért szeretnék minél több embernek segíteni? Mert szeretnék élni a lehetőségeimmel, szeretnék továbblépni, pénzt keresni, érdekes emberekkel megismerkedni.


Mostanában sokat olvasok, ezekben a témákban:

Ezt az idézetet is nemrég olvastam:
„inkább részesedek 100 ember munkájának 1 % -ából, mint a saját munkám 100 %-ából.”

Nem azt szeretném, hogy más keressen nekem pénzt, hanem azt szeretném, hogy csoportban tudjak dolgozni, sok értékes emberrel együtt, és meg tudjuk együttesen oldani a problémákat.

Karácsonyra szeretnék egy-kis pénzt keresni. A Drágámnak és a Nagylányomnak december 24-én lesz a születésnapja, december 18-án lesz az egyik kisfiam születésnapja. Nagyon szeretnék egy békés nyugodt karácsonyt, ehhez kérek segítséget.

Karácsonyi ajándékként pedig azt szeretném kérni, hogy van egy lehetőség, még a cég ad ajándékot a regisztrációt és némi munkát követően, regisztráljanak hozzám, hogy karácsonyra már látszódjon a munka eredménye.

Ennyi bevezető után kérem nézzék meg a Lehetőség-Csomagot, melyet összeállitottam, és kérem éljenek az információkkal és a lehetőségekkel.

Kedvenc idézetem:

„Add meg nekem a Békét, hogy megbékéljek azzal , amin nem változtathatok,
Add meg nekem a Bátorságot, hogy megváltoztathassam azt , amit megváltoztathatok.
És Add meg nekem a Bölcsességet, hogy tudjam a különbséget!”

(Ez az idézet sokáig kint volt a közigazgatási munkahelyemen az irodám falán, volt aki tudta értékelni….na nem a főnököm!)Ha szeretnék felvenni velem a kapcsolatot, íme elérhetőségeim:

Skype nevem: kicsi64
Email-cimem:
hajcsik@citromail.hu
zoltanne44@freemail.huIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!